Час відповідати за свої слова

Нас всіх чекають нелегкі часи. Те, в чому політика намагається запевнити на словах, бідність змушує доводити ділом. Я, як підприємець, чекаю виконання передвиборчої обіцянки про «податкові канікули», та зменшення тиску на малий та середній бізнес. Чи не це обіцяв нам теперішній «Лідер»? Чи не здається вам, що прийшов час відповідати за свої слова конкретними діями?

Зі своєї сторони, щоб не уподібнюватися голослівним політикам, пропоную наступні алгоритми для виходу з існуючого нині стану:

1) Шлях виходу з кризового стану, це перш за все, розуміння існуючої ситуації без прикрас і зайвого владного та опозиційного пафосу. 2) Необхідність заради вирішення конкретного маленького питання для людей (зокрема це те, що повинен робити кожен депутат місцевих рад) іти на будь-який компроміс. Будь-який, окрім компромісу зі своєю совістю. 3) Кожному треба робити своє діло і відповідати за свої дії, тільки тоді можлива, якась довіра. Довіра – найголовніше слово, за яким стоїть можливість щось змінити на краще. 4) Маленькі зроблені діла, важать більше за великі слова. 5) Дайте підприємцям самим заробляти собі гроші 6) Відповідайте за кожне сказане слово 7) Розпочинати «зміни до кращого» треба з себе та своїм особистим прикладом доводити чесність своїх слів.

Детальніше:
buknews.com.ua/page/ruslan-melnyk-stavka-na-malyi-ta-serednii-biznes-dopomoge-pomiakshyty-naslidky-druhoi-khvyli-ekonomichnoi-kryzy.html

1 коментар

Святослав Вишинський
Партія регіонів забула також і про другу державну мову та федералізацію України, на що у відео-інтерв'ю каналу ВТемі.ком звернув увагу і федераліст Олег Хавич.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте